Werkveld - Construction and technology

Drawing up specifications

This page is only available in dutch.


Bestekken opstellen voor een project

Nadat de keuze is gevallen hoe u het bedrijf wilt uitrusten begint de drukke tijd van offertes opvragen, vergelijken en keuzes maken. Indien het hele idee eerst in bestekken wordt uitgewerkt dan weten de aanbieders precies wat ze moeten aanbieden en is het veel gemakkelijker om de offertes te vergelijken.

De adviseurs van Aelmans Tuinbouw Advies kunnen u helpen met het gedetailleerd uitwerken van het bedrijf. Hoe moet het bedrijf er uit zien? Welke installaties moeten er ingepast worden? Welke afmetingen moet het bedrijf krijgen en welke uitrusting moet er in de kas en de bedrijfsruimte worden aangelegd. Dit alles wordt vertaald in bestekken waarna de offertes nauwkeurig gemaakt kunnen worden door de aanbieders. Vanzelfsprekend kan een adviseur van Aelmans u daarna ook helpen met de juiste keuzes van de diverse onderdelen.

Goed voorbereiden en beschrijven zorgt dat de offertes compleet en vergelijkbaar zijn. Alles staat op papier, volgens wens, dit zorgt voor rust in het voorbereiden en tijdens de bouw. Zo weinig mogelijk open einden, zo weinig mogelijk verrassingen achteraf.

More info?
Mr. ir. R. (René) Sleutel Projectleiding bouw en techniek 06 - 20 84 58 97
rsleutel@aelmans.com
Mr. ir. R. (René) SleutelBekijk LinkedIn-profiel
 
View the entire team of Construction and technology ›


Aelmanstuinbouw.com maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding